perjantai 28. toukokuuta 2010

Tilda kiikkuuNämä aivan ihanat Magnolia leimasimet kotiutuivat, jokin aika sitten minulle Paperinauhasta! Nämä ovat kyllä tällä hetkellä omistamistani Magnolioista ihan ykköset!!! Vaikka näin isoa kuvaa, kuin tämä keinu, on hieman vaikeaa korttiin laittaa, mitenkään muuten kuin yhden taustapaperin kanssa. (Tai siis ainakin minulle!) Mutta hyvähän tämä on näinkin! Tein tämän kortin kaksi vuotta täyttävälle kummitytölleni! Kortista tein telinekortin.
Leimakuvat ovat siis Magnolian ja teksti Paperinauhan setistä. Kukkaset ja "lasihelmet" ovat Sinisiivestä. Leppäkertut ja perhoset leikattu Marthan leikkureilla, nimi on väritettyjä ääriviivatarroja. Kimallusta on myös lisätty kimalleliimalla ja -kynällä Tildaan ja perhosiin, puunlehtiin laitoin vielä glossya. Tilda ja onnitteluteksti laitettu kohotarroilla. Taustapaperi on Graphic 45:n ihania papereita, joita oikein hamstrasin Skräpteekistä (halvalla kun sai)! ;)


Tällä hetkellä täällä paistaa ihanasti aurinko, koko päivän on muuten kyllä sadellut vettä! Vieläköhän sitä jaksais lähteä ruohoa leikkaamaan...


MUKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE KÄVIJÖILLE!


Marsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa! :) Suuren roskapostin määrän takia olen ottanut sanavahvistuksen käyttöön!