tiistai 8. kesäkuuta 2010

On your special day...


Pääsinpäs jälleen mukaan haasteeseen! Nyt ei ole pahemmin kerennyt kortteja tekemään, kun olen kovasti töitä etsiskellyt, mutta vielä ei valitettavasti ole tärpännyt! Nyt kun ei juuri tällä hetkellä tarvitse jännittää tuleeko työtarjousta vai ei, niin pystyi keskittymään korttien tekoon! Elikkäs Magnolia haasteena oli luonnos.

Ja oma luomukseni näyttää sitten tältä:


Ihan en nyt 100% tyytyväinen tähän ollut, paperit ovat ehkä liian saman sävyisiä, tai jotain. Kaikki kuviopaperit ovat Graphic 45:n (Skräpteekki), jotka ovat aivan ihania. Penkki ja Tilda ovat molemmat Magnolian leimasimia (Paperinauha), joista tildan kohotin tarrapaloilla. Tildaan laitoin jonkin verran kimalleliimaa, samoin kimalleliimaa on paperin amppeliruusuissa. Priman kukkaseen ja terälehtiin (Sinisiipi) suihkuttelin Glimmer Mistiä. Kimalluksia ei kyllä tässä kuvassa oikein näy. Papermanian teksti "On your Special day" (Skräpteekki) voi sopia sekä ihan syntymäpäivään tai vaikka valmistujais päivään. Papereiden reunoja olen ressaillut ja laittanut Distressin musteita. Neljä pientä puolihelmeäkin vielä laitoin, vaikkei luonnoksessa ollutkaan.

Harvemmin kyllä tulee tehtyä kortteja, joille ei olisi jo saajaa valmiina. Kun yleensä teen kortin aina jollekin tietylle ihmiselle, korttia tehdessä siis mietin mistä saaja tykkää, mistä väreistä ja mikä on hänen tyyliään jne. Jotenkin se on minulle paljon helpompaa, tehdä kortista saajan "näkönen"! Mutta kyllähän se näinkin onnistuu, kun saa vain ajatuksesta kiinni! ;)AURINKOISIA PÄIVIÄ KAIKILLE!

Marsku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa! :) Suuren roskapostin määrän takia olen ottanut sanavahvistuksen käyttöön!