sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Hämeenlinnassa oli mukavaa


Eilenhän oli Hämeenlinnan askartelu tapaaminen, jossa oli paljon iloisia askartelijoita! Herkkua oli tarjolla, jos jonkinlaista, nam nam! Herkuista ja koko tapahtuman järjestelyistä iso KIITOS emännille Skräpteekin Miialle ja Ninarskulle! Oli todella mukavaa! Ja ihanaa oli myös tutustua naamatusten muiden askartelijoiden kanssa! Seuraavaa tapaamista odotellen! Silmänisku


Tapaamisessa annettiin skräppi ja kortti luonnokset, jonka mukaan sai sitten tehdä kortin ja/tai skräppisivun. Parhaimmat molemmista sarjoista sitten palkittiin. Minä tein kortin annetun luonnoksen mukaan.Hieman tuli kiirus korttia tehdessä ja yliajallehan se meni, mutta pääsin kuitenkin äänestykseen mukaan! ;) Aika alkoi olemaan jo hieman tiukilla, kun minä vielä pähkäilin papereiden kanssa. Mutta onneksi Taava tuli juuri silloin pöytäni luo ja ehdotti, että paperit voisi laittaa tälläiseen jarjestykseen. Lupasin kokeilla ja sehän oli juuri oikea valinta! ;) Minulla kun joskus, kortti saattaa olla pari päivää pöydällä etsiskelemässä yhteensopivia papereita, jos niitä useampi tulee. Ja sitten vielä se sopivin kokoamis järjestyskin. Nauru Kukat oisi voinut paremminkin laittaa, mutta kun tuli kiirus! ;)


Aivan ihana lohikäärme vauva on High Hopesin ja väritetty Promarkereilla. Vaaleammat paperit Graphic 45 ja tummempi kuviopaperi suikale Autumn Leavesin. Kukat ovat Sinisiivestä.


OIKEIN HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE TÄÄLLÄ PIIPAHTAVILLE!


Marsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa! :) Suuren roskapostin määrän takia olen ottanut sanavahvistuksen käyttöön!