lauantai 4. tammikuuta 2014

Joulukortit jatkuu

Joulukorteilla edelleen mennään, niitähän kun vielä jonkin verran esittelemättä on! 
Tällä Crafty individualsin leimasimella tein useamman kortin tänä vuonna.Aikahan kun tunnetusti jäi liian vähäiseksi joulukorttien osalta, niin samaan tyyliin piti sitten kortit yrittää tehdä! Ja minullehan se oli pieni haaste, kun ei vaan luonto meinaa antaa periksi tehdä ihan samanlaisia kortteja! Vaikka se olisi helpompaa seuraavana vuonna, kun ei tarvitsisi miettiä millaisen kortin teki edellisenä vuonna kenellekin! Mutta tulihan niistä kuitenkin kaikista riittävän erilaisia vaikka pohjalla periaatteessa sama kaava onkin! ;) Ja täytyy kuitenkin tyytyväinen olla, kun melkein kaikille sain lähetettyä omatekemät kortit! Ja suurinpaan osaan olin ihan tyytyväinenkin! Paitsi muutamaan johon onnistuin rumasti lumiefektiainetta laittamaan, kuten tähän vihreään! Kökön näköistä! :/

Ensimmäisessä kortissa on leimakuvan lisäksi; sideharsoa, pitsinauhaa, Memory Boxin stanssilla stanssattu lumihiutale boordi, Marianne Designin stanssilla stanssattu poro, kimalleliimaa ja Stempelkellerin teksti.

Vihreässä kortissa on lisäksi; Marianne Designin stanssilla stanssattu kuusi joka on "päällystetty" Snow markerilla, pitsinauhaa, lumiefektiainetta ja samainen teksti kuin ylemmässä. Niin ja toki molemmissa jälleen "ressatut" ja "inkatut" paperien reunat.

LOPPUUN VIELÄ KYSYMYS: Millä te nykyään kasaatte kortit? Käytättekö yhä kaksipuoleista teippiä vai jotain muuta? Niin ja millaista kaksipuoleista teippiä? Mitäs liimoja koristeiden ym kiinnittämiseen?

 Liimana olen käyttänyt Glossya, kun en niin usein liimaa tarvitse. Mutta nyt alkaa kortti askarteluni alkuaikoina ostamani Glossy loppumaan! ;) Kasaamiseen olen käyttänyt kaksipuoleista teippiä (6mm), joka on pussissa jossa liila yläreuna (Hobby & Crafting Fun?). Muitakin on tullut ostettua mutta kaikki muut ovat tuntuneet paljon huonommilta, tosi huono liimaisia, hyvä jos paperit pysyvät toisissaan kiinni! Tai kun liima on ollut hyvä, niin suojapaperi ei lähde kunnolla irti! Kurjaa jos kortit hajoavat saajan käsiin! :( Joulukortteja tehdessä teippi loppui ja onnistuinkin löytämään yhdestä suht  läheisestä askartelu kaupasta lisää, mutta turhan huonoa oli sekin, joten toivotaan että joulukortit pysyvät kasassa!
Nyt tilasin taas paria eri teippiä, katsotaan josko ne toimisivat!

Oh-ho tulipas tekstiä! :D

Hyvää viikonloppua ja loppiaista kaikille! 

Marsku

1 kommentti:

  1. Onpa ihania kortteja! Tykkään tästä kuvasta todella paljon. Ja näistä korteistasi etenkin tuo ylimmäinen on omaan silmääni todella kaunis. Sävyt ovat aivan ihanat! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa! :) Suuren roskapostin määrän takia olen ottanut sanavahvistuksen käyttöön!