torstai 29. marraskuuta 2012

Lahjapussukat

Joululahjapussukoita on tehnyt mieli tehdä pitkään! (Nämäkin pussit ostettu jo muutama vuosi sitten Mihannasta!) Mutta nyt olen pari tehnyt, joissa äiti voi antaa työkavereilleen pienet joululahjat!

Vaikutteita varmasti näihin pussukoihin sain Riihimäen askartelutapaamisessa Merkkarin joulupusseista, olivat niin kauniita! Kuvat ovat ilmaisia netistä löytyneitä, Graphic Fairyn sivuilta. Pussit ovat kokoa 12x23,5. Näitä oli mukava tehdä ja livenä näyttivät kauniilta ihanan kimalluksen kanssa, vaikkakin simppeleitä näistä tein.

Joulukortteja pitäisi kovasti ahkeroida ja halu niitä tehdä olisi suuri! Mutta kyllä tuo työ sen verta verottaa, että iltaisin harvemmin jaksaa mitään tehdä! Mutta pian on taas viikonloppu!

Löysin aivan ihanan jouluisen blogipohjankin tänne, mutta enhän sitä sitten osannutkaan laittaa!!! Joten sitäkin pitäisi tässä "opiskella"! Vinkkejä ja linkkejä saapi antaa ohjeistukseen! ;)

NAUTINNOLLISTA TULEVAA VIIKONLOPPUA! 

Marsku

1 kommentti:

  1. Ihania pussukoita!

    Täältä löydät hyvän suomenkielisen ohjeistuksen blogipohjan vaihtoon.Kerran kun menet tuon läpi niin seuraavalla kerralla kun haluat vaihtaa pohjan on se helppoa tehdä suoraan gadgetiin kopioimalla linkki suoraan siihen laatikkoon.

    http://pihlajanmarjanopas.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa! :) Suuren roskapostin määrän takia olen ottanut sanavahvistuksen käyttöön!