tiistai 9. elokuuta 2011

KirjanmerkkiIhan alkuun haluan kiittää edellisen P*skarteluhaasteen voitosta, KIITOS!


Vielä juuri kerkeän mukaan P*skarteluhaasteeseen #102, jossa piti koristella tagi! Liian monta ideaa oli taas mielessä mitä voisi tehdä, joten alkuun pääseminen hieman tökki. Mutta lopullinen tulos on kirjanmerkki omalle tytölle!

Näitä leimasimia, jotka tarttui lomamatkalta mukaan, oli pakko päästä testaamaan! Ihana tämä juna! Ensin tästä piti tulla onnittelu tagi mutta sitten hokasin, että juna ja tarinan jatkaminenhan sopisivat hyvin yhteen, kirjanmerkki! Omalla tytöllä ei kirjanmerkkiä ole, niin hänelle tämän sitten tein. Kovasti sitä kävi jo ihastelemassa keskeneräisenä. Nyt voidaankin alkaa lukemaan pitkiä kirjoja, kun on kiva kirjanmerkkikin!  ;)


Valmiiseen tagi pohjaan leikkasin sopivan palan Dovecraftin Piece of Cake setin paperia. Retro kukka leikkurilla kukkia ja tekstit siirtokuvilla. (Tekstissä lukee ja matka jatkuu.) Juna ja rata on siis leimattu uusilla Kaisercraftin leimasimilla ja juna kohotettu 3d tarroilla. Reunat inkattu ja lopuksi vielä pilkkunauha puuhelmellä.


ISO KIITOS KAIKILLE JOTKA OVAT KÄYNEET KOMMENTOIMASSA!


Viime viikolla käytiin pienellä lomamatkalla kiertelemässä läntistä Suomea ja tokihan matkan varrelle osui pari askartelukauppaa! Joten ostoksista vielä kuvia luvassa!


MUKAVAA TIISTAI ILTAA!


Marsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa! :) Suuren roskapostin määrän takia olen ottanut sanavahvistuksen käyttöön!