perjantai 22. heinäkuuta 2011

Perhonen + akvaarioMinun oli tarkoitus tällä kortilla osallistua p*skarteluhaasteeseen, omannäköinen kortti, mutta ei tästä sitten tullutkaan ihan omannäköinen! ;) Melkein, mutta ei ihan, niin yritetään saada viikonlopun aikana tehtyä uusi, josta tulisi just eikä melkein! Tästä tuli minun näköiseksi ehkä turhan "runsas". Muuten on kyllä minun näköinen, ruskeaa, itse leimailtua paperia jne. Mutta siis uusi yritys ja hieman "yksinkertaisempaa".


Kyllä tästä kuitenkin kaunis kortti tuli. Halusin päästä kokeilemaan näitä uusia stanssejani, jotka ostin Skräpteekin alesta.

Ympyrä kuviot ovat kohotarroilla kiinni. Paljon kimallusta vähän joka puolella. Perhosessa ja päällimmäisessä ympyrässä on Glimmer mistiäkin, mutta ei kyllä näy kuvissa.

Eilen askarreltiin pikku neidinkin kanssa. Teimme neidille oman akvaarion, jonne hän halusi sisälle laittaa toisenkin akvaarion!    Tänne voidaan sisälle vielä askarrella lisääkin. Ei neiti vielä jaksanut lisää väritellä kaloja, tekee niin tarkkaa työtä, että raukan käsi ihan väsyi!  ;)

ILOISTA VIIKONLOPPUA!


Marsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa! :) Suuren roskapostin määrän takia olen ottanut sanavahvistuksen käyttöön!