torstai 8. heinäkuuta 2010

Päivitystä pitkästä aikaa


Eipä ole ihan hetkeen tullutkaan mitään tänne blogiin päivitettyä! Tässä on ollut kaiken näköistä puuhaa ja oltiin ulkomaan reissullakin! ;) Tämä rippikutsu piti laittaa tänne jo ennen reissua mutta jäi kiireissä laittamatta.


Veljelleni näitä jokusen olen väsäillyt. Laiva leimasin on Artemion setistä, jonka tilasin lähinnä näitä kutsuja ajatellen. Onneksi niitä oli Paperellassa yksi silloin vielä jäljellä! Aihe korttiin syntyi rippileiristä jonka veljeni käy, eli purjehdusleiristä! Mielestäni tämä laiva oli oiva valinta näihin kutsuihin! Kukaan ei kylläkään ole minua pyytänyt kutsuja tekemään, mutta kai ne jonkinlaiset kutsut kuitenkin pitää olla, niin minä tietenkin tarjouduin ne tekemään! ;)

Ensimmäisestä kutsusta jonka tein, tuli hieman hautajais kutsua muistuttava, joten hieman piti muunnella. Mutta tämä ei enää mielestäni näytä hautajais kortilta, eihän vain!? Kieltämättä laivan ja ristin yhdistäminen tuo kyllä pois lähdön mieleen, mutta onneksi löysin näitä toisenlaisia risti ääriviivatarroja! Josko näitä nyt uskaltaisi lähetellä...

Laitetaanpa vielä loppuun kuva upeista maisemista, joista saimme nauttia Italian reissulla!


AURINKOISTA LOPPU VIIKKOA KAIKILLE!

Marsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa! :) Suuren roskapostin määrän takia olen ottanut sanavahvistuksen käyttöön!