tiistai 30. kesäkuuta 2015

Häälahja & -kortti

Sormia oli jo pidemmän aikaa syyhyttänyt saada tuunata jotain laatikkoa/purkkia! Ja nyt kun veljeni meni naimisiin, niin jotain kivaahan oli keksittävä! Lahja kun valittiin lahjalistalta, niin lahjan paketin tuli sitten olla jollain tavalla  myös osa lahjaa, sellainen osa jota ei osata odottaa! Tuunasin sitten lahjalle sopivan kenkälaatikon! :) Mitkä olisivatkaan olleet kauniimmat paperit, kuin Pion Designin!


Tänne sain juuri sopivasti mahtumaan hääparille parin kahvikuppeja tasseineen! 


Häiden teemaväri oli turkoosi joten sitä halusin käyttää myös lahjalaatikossa ja kortissa, pinkillä höystettynä! Lahjan kannen sisä osaa koristelin myös pienen värssyn kera. Tänne on hyvä säilöä vaikka pieniä häämuistoja! 


Kortista tein turkoosimman kuin laatikosta. Leimoina käytin ihania Stempelgleden sydän- ja kiekuraleimasimia. Pienet perhoset on Fiskarssin leikkurilla tehtyjä ja laatikon isompi perhonen Marianne Designin leimakuva. 

ILOISIA KESÄPÄIVIÄ TOIVOTELLEN 

Marsku

torstai 11. kesäkuuta 2015

Äidille

Jaa, niin siinä sitten kävi etten pysynyt omassa haasteessani ja saanut joka viikko tehtyä yhtä korttia! Noh mutta tässä olisi äitienpäiväksi tehty kortti! 
Yhden sain itse aikaiseksi ja loput kortit saivat lapset askarrella! :) 


Aurinkoisia päiviä toivotellen 

Marsku