maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kaveri avaruudesta

P*skarrellaan jälleen ja tällä kertaa haasteena oli kolme väriä, joita piti käyttää. 


Kummipojalle piti kortti tehdä ja hieman aluksi koin todellakin värihaasteen haasteeksi, kun pojalle piti kortti tehdä! Mutta onneksi oli DT työt joista se ajatus sitten lähti; avaruus ja sinne pieni Doodles kaveri! ;) Aika simppeli tästä tuli, koska toteutuksen jätin viime tinkaan! Eikä kaikki kyllä mennyt ihan niin kuin strömsössä! Leimasin tähdet liilalla ja embossasin kirkkaalla kohojauheella, jonka jälkeen levittelin musteita (tässä ne mokat tulikin). Doodles hahmo väritetty Promarkereilla ja kohotarroilla kiinni, tekstit ovat Papermanian kirjaintarroja. Siinäpä se! 

Hyvää vappu viikkoa kaikille! 
Ja kiitos jälleen ihanista kommenteista! 

Marsku

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Haastetta jälleen

Olen nyt tosissani haastanut itseni tekemään edes yhden kortin viikossa! Ja mikäpä sen parempi saada lisää inspiraatiota, kuin osallistua P*skarteluhaasteeseen! Joten tässä minun shaker-korttini.. 


Keväällähän näitä synttäreitä piisaa ja tämä kortti menee lapseni kaverille! 

AURINKOISTA VIIKKOA 
JA KIITOS KAIKILLE JOTKA OLETTE KÄYNEET KOMMENTOIMASSA EDELLISIIN POSTAUKSIIN!

Marsku

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kiitoskortti

Tuli tilaisuus kiittää erästä vähän suuremmin, niin toki käytin tilaisuuteni hyväksi ja tein kiitoskortin! Ja tällä lähden mukaan P*skarteluhaasteeseen, jossa aiheena oli luonnos! Korttini mukailee luonnosta mutta pyöreän muodon korvasin toisella, kun sopivaa pyöreää kuvaa en löytänyt! :)


Kortin lisäksi laitoin pari sytykeruusua kiitoslahjaksi.


Mukavaa viikkoa! 

Marsku

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kevätiloa!

Nyt on jo jälleen korkea aika osallistua minunkin P*skarteluhaasteeseen! Aprillia oli aiheena, siis kaikki käy! Minä lähden mukaan haasteeseen tällä kevät tervehdys kortillani!


Taustapaprut ovat Pion Designia ja lintukuva Studio Light.
Tämän kortin myötä toivotan kaikille täällä piipahtaville: 

HYVÄÄ PÄÄSIÄISEN AIKAA 
JA KEVÄTILOA!  

Marsku